lauantai 27. heinäkuuta 2013

mies työssä :)

Oliverin kanssa kokeiltiin tehdä jakkara Celestelle yhdeksi tuoliksi pienen pöytänsä ääreen. Tai Oliver sanoi että minä en saa auttaa, vain neuvoa. En sitten kyllä muuten auttanutkaan, kuin parin naulan lyömisessä kun oli niin tiivistä puuta.
Oliver etsii sopivaa puuta jakkaran jalkoihin.


Oliver sai sahattua kaikki puut itse. Suuntaa täytyi välillä vähän ohjailla.

jalkojen kiinnittämisessä piti olla kieli keskellä suuta. :)tämmöinen tuli. Hiominen  ja maalaus vielä odottaa kun hiomakone on rikki ja Oliveria ei tuntunut innostavan käsin hiominen. 

yhdeksi tuoliksi Celesten kahvikutsuille ostin ihanan pienen prinsessatuolin, josta piti vain poistaa vanhat maalit ja maalata. Työ ei ollutkaan ihan niin helppoa miltä aluksi näytti. Hiki tuli kun yritin samalla työn ohessa ruskettua. :)
maalattuna. Laitan kuvia sitten kun Celeste järjestää kekkerit nukeille. :)


Yhdelle tuolille olisi vielä paikka pöydän ääressä. Suunnittelimme Oliverin kanssa nukelle syöttötuolia. Sekin kai valmistuu aikanaan. Ideoita alkaa olla jo niin paljon että melkein tässä ahdistuu!

Huomenna lähdemme perheen kanssa pienelle lomalle, uimaan, saunomaan ja kalastamaan. Pieni ero sisustuspuuhista tekee hyvää. Kaiverrusta ajattelin harjoitella jouten ollessani jos huvittaa.

  Ihania loppukesän päiviä kaikille!
                                                               
 Janette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat erittäin tervetulleita! :)