keskiviikko 21. elokuuta 2013

keittiön sisustamista ja kuvia muuten vaan. :)

hei!

Täällä kirjoittelen nyt hiukan väsyneissä tunnelmissa. Pieni flunssa tuntuu tekevän tuloaan, eikä voimia ole ihan yhtä paljon kuin intoa.
Kaikenlaista ollaan silti touhailtu, eilen pestiin mattojakin pikkuisen kanssa ja mukavaa oli. :) Eilen aloitin myös olohuoneen pöydän tekemisen. Nyt se on jo aika lailla koossa, täytyy vain hienosäätää vähän vielä. Tänään ehdin sitä vain miettiä, käännellä ja väännellä, mutta kyllä valmistuminen jää nyt paremmille päiville.

Tässä päivien mittaan olen vähän vaihdellut keittiössä järjestystä. Laitoin ompelukoneelle paikan keittiöön. Meillä on todella suuri keittiö, joten ihan hyvin sopii sinne.

 Tämä koko päivä on mennyt lähinnä siivotessa, kokatessa ja pyykätessä, sillä huomenna jätän perheeni oman onnensa nojaan ja lähden koko päiväksi kirpputoreille! Keittiötä vähän järjestelin ja zoomailin linssin läpi.

Tämä taulu on "kuin tehty" keittiöön. Oliver aina ehdottaa että rikottaisi taulu ja käytettäisi nuo jyvät ja siemenet ym. :D
siitä se pöytä valmistuu. :)


mieheni äiti antoi tällaisen hassun kana-keinutuolin minulle ehostettavaksi. Keinu on ollut miehelläni pienenä. :) Luulen että kana-aihe saa väistyä kunhan ryhdyn töihin. Celestelle tuoli kelpasi vallan mainiosti sellaisenaan. :)

Täytyy aivan pahoitella, että taas tämä kukka esiintyy blogissani. :D Olen vain niin iloinen kun sain siitä kuivettuneesta euron kukasta vielä näin hienon vaikken ole oikein taitava viherpeukalo. Menen kyllä nyt oikein mieluusti nukkumaan, toivottavasti huomenna olisi flunssa hellittänyt. Vähän täytyy kyllä vielä lukea kirjaa "äitini Marie Curie", kun on niin mielenkiintoinen. Voin jo tässä vaiheessa suositella, vaikka kirja on aika alussa.
Pari kuvaa vielä. Näiden myötä toivotan hyvää yötä!


JanetteEi kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat erittäin tervetulleita! :)