sunnuntai 18. elokuuta 2013

Suloinen sunnuntai


 Tämä päivä oli ihanan rento. Ei ollut oikein mitään erityistä tekemistä, joten tuli oleskeltua monta tuntia terassilla heti aamusta.
 Join monta kuppia kahvia ja lapset ja kissat leikkivät ja makoilivat vähän väliä pienellä terassin leposohvalla. Aleksandra otti kuvia ja ihan hyvin osasikin ottaa. :)
Larissa lähti jo aiemmin kaverinsa luo. Silti toki neljä lasta oli hyörimässä kanssani, sillä kummilapseni, siskon poika Storm oli yökyläilemässä. Oliver ja Storm ovat melkein samanikäiset ja ovat todella hyvät leikkikaverit.
Saalistimme vadelmia porukalla todella pahasti villiintyneestä vadelmapensaikosta. Nokkosetkin pistivät vähän kun pojat olivat vain alusvaatteilla, mutta ei se paljoa haitannut. Vadelmat olivat niin maistuvia!


Celeste nukkuu leikisti. :)
serkukset 
päiväkahvilla söin todella hyviä ja terveellisiä aamiaismuffinsseja.tämän peltitaulun värit toimivat hyvin keittiöni sisustuksen värikarttana. Taulu on muutenkin yksi lempparini.

Celeste laittaa hiuksia aina takaisin silmille kun minä siirrän sivuun. :)
Jani lähti illalla yhtäkkiä jonnekkin Celesten ja Oliverin kanssa, ja tullessaan heillä oli mukanaan ihana hello kitty-polkupyörä Celestelle! Pyörä on pitänyt jo kauan hankkia hänelle. Kyllä Celeste oli ylpeä!


                                                 
Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille! 

Janette

1 kommentti:

kommentit ovat erittäin tervetulleita! :)