keskiviikko 18. syyskuuta 2013

jotain vaan.

Heipsan!

Mietin tässä että kylläpäs me naiset ollaan hassuja...hankitaan kaikkia pehmosia ja karvasia mattoja, peittoja ja tyynyjä kotiimme pesän tilkkeeksi ja sitten intoillaan niistä. Ollaan kyllä ihan eläimiä. Sitten kaupassa oikein huudahdellaan ihastuksesta kun nähdään joku ihanan pehmeä karvatyyny! :D

No, minulla ei nyt ole mitään uutta karvatyynyä esiteltävänä, eikä paljon mitään muutakaan. Olen vain touhunnut sitä sun tätä ja vaihdellut tavaroiden paikkoja ja pähkäillyt sen keittiön karmihyllyn paikkaa. Sitä kun pitäisi vähän siirtää ettei tee niin tukkoista vaikutelmaa.

Aika paljon on täällä leivottu ja omenoista tehty kaurapaistosta. Ihan alkaa jo olla ns. kurkkua myöten täynnä noita omenoita! Hyviähän ne on ja tulee syötyä joka päivä, mutta niitä on niin paljon! Eilen tein lemppariani pekaanipähkinäpiirakkaa vaikka omenat katsoivat syyttävinä pöydällä. Mutta hyvää oli kuten aina!

Tilanne on nyt sellainen etten jaksa sittenkään säilöä omenoita, enkä tehdä hilloa enkä mitään. Meiltä saa tulla poimimaan omenoita!


Ai niin, ompelin myös patalappuja keittiöön, tuossa kuvassa näkyy yksi. En tiedä miksi en ollut ennemmin ymmärtänyt niitä tehdä, olin vain harmitellut kun en löydä kaupasta sopivia.


täyte: 250g pekaanipähkinäitä
50g voita
1dl vaaleaa siirappia
1dl muscovadosokeria
2tl vaniljasokeria
3 kananmunaa

pähkinät murskataan ja sokerit, siirappi ja voi kiehautetaan kattilassa. Kananmunat lisätään jäähtyneeseen seokseen.

pohja: 100g voita
3dl jauhoja 
(1dl sokeria)
3tl vettä

paistetaan 175 asteen lämmössä



Ompelin myös keittiön lasipurkkeihin päällisiä samasta kankaasta.
Oliverkin innostui ompelemaan. Ei ollut ennen ommellut, joten annoin hänen vaan ommella sikin sokin yhteen kankaanpalaseen. Ensi kerralla sitten ehkä jaksan opettaa jotain.


Otin pari kuvaa meidän eteisestä. Sinne laitoin uudet verhot.



Tänään olin kunnon iltalenkillä ja tein superhyvää tacopaistosta iltapalaksi. Aion mennä aikaisin nukkumaan että jaksan ottaa ilon irti huomisesta kirpparipäivästä. Taidan olla vähän väsynyt kun tämä kirjoituskin jotenkin laahaa. Hyvää illan jatkoa ja yötä vain kaikille! <3

Janette

2 kommenttia:

kommentit ovat erittäin tervetulleita! :)