tiistai 12. elokuuta 2014

piiiitkästä aikaa.

Heipä hei! 

Taidanpa kokeilla palata päiväjärjestykseen myös täällä blogissa! 

Ihana syksy on taas tulossa ja sen myötä kaikenlaiset ihanat innostukset. Luonnollisestihan sitä näihin aikoihin valmistaudutaan talveen ja siksi tämä on ehkä otollisinta aikaa sisustuspuuhiin ja leipomisiin sun muuhun kodikkaaseen ja tunelmalliseen puuhaan. Omalla kohdallani tämä elokuu ja syyskuu tulevat olemaan todella ihanat! Toivottavasti ehdin kuvailla ja kirjoitella tänne blogiin. Tässä elämänvaiheessa bloggailu on aika haasteellista! En halua tinkiä itsestäni enkä lapsista huolehtimisesta joten tämä blogi tulee aina viimeisenä tehtävälistalla. Mutta ehkä pahin kiire jo alkaa hellittää ja ehdin vähän paremmin.


  Tänään innostuin pikkuisen sisustelemaan. Keittiöön olen laittanut Romeon tulevan pinnasängyn odottelemaan sohvan muodossa. Yläpuolelle kiinnitin ikean hyllyn. En ole sitä tyyppiä että hifistelisin millään saralla.... en designilla, en käsitöillä, en luomulla. Kaikki mikä kivalta näyttää kelpaa minulle, olipa kyse sitten vaatteista tai huonekaluista. 

laitoin vastoin sääntöjäni käyttötarkoituksettoman pikkutavarahyllyn seinälle. Mielessäni oli että Celeste siitä varmaan iloitsee, ja niinhän siinä kävikin. Ehkä saa tuoda lelujaankin sinne.


 

Vintissäkin pikkuisen järjestelin.....Vähän erikoisia ratkaisuja ehkä, mutta vaihtelu virkistää!! :DKoulut ovat meillä alkaneet mukavasti ja meiltä lähti tällainen nuori mies ensimmäiselle luokalle.


Iltapalaksi tein ihanaa punaviinimarjapiirakkaa. Se maistuu parhaiten jäätelön kanssa. 

Nyt jos vielä saunaan pääsen niin päivä on ollut oikein onnistunut. Toivottavasti teillä muillakin!

Janette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat erittäin tervetulleita! :)