perjantai 6. syyskuuta 2013

pikkula, hih :D

Hei! 

Tässä vähän kuvia meidän vessasta. 

Tuo hassu sana "pikkula" sopii ihan hyvin meidän vessaan, sillä siellä on aika paljon kaikkia pieniä koristeellisia juttuja. Ikinä en kyllä ole tuota sanaa  käyttänyt enkä tule käyttämäänkään muualla kuin nyt tässä yhteydessä. :) 
Tämä päivitys herätti luovuuteni erikoisella tavalla, nimittäin keksin tästä jo laulunkin englanniksi, mutta sitä en sentään tänne laita ettette aivan vielä tule vakuuttuneiksi hulluudestani. Sitten kun olen saanut vähän enemmän lukijoita voin raottaa todellisuutta pikkuhiljaa. :)


Tästä vessasta taisi alkaa alunperin minun vaaleanpunavalkoinen maalaisromantiikka-kauteni. Toivon kyllä ettei se ole pelkkä kausi, sillä mielestäni ei voi olla mitään kauniimpaa kuin kaikki hempeät pastellisävyt, pitsit ja kukat! Surettaa jo valmiiksi jos niihin joskus kyllästyn. :D


Meidän kaikki pyyhkeet ovat vaaleanpunaisia, valkoisia tai vaaleanpunavalkoisia!

vessassa on tyhjä tila entisen suihkukaapin paikalla. Tein siitä siivouskomeron ja kissojen nurkkauksen ihanilla verhoilla, jotka tietysti löytyivät kirpputorilta.
pieneen pulloon laitoin öljyä ja hajuvettä ilmanraikastimeksi. Siinä on reiät toisella puolella. 

lattia on vanha ja ruma, joten peittelen sitä ihanilla vaaleanpunaisilla räsymatoilla. Ahkerasti niitä kyllä joutuu pesemään


avohyllyt toimivat aika hyvin vessassa. On pakko pitää järjestystä yllä kun ei voi tunkea peilikaappiin kaikkea. turhat purkitkin tulee heitettyä ajoissa pois.

vessapaperirullat säilytetään korissa. 
Löysin eilen todella meidän vessaan sopivan arabian vanhan wc-paperitelineen. Maksoi vain kaksi euroa. En ole ennen nähnyt tällaista. Tietysti se pitää kiinnittää vielä seinäänkin, laitan sitten kuvan. Höh, kokoajan tulee mieleen se typerä laulu!

 

näkymä pikkulan ikkunasta.
Eilen olin siellä kirppareilla tosiaan.  Menin laihian kirpputorien kautta Vaasaan. Löyöjä tein ehkä liikaakin. Voisinpa tehdä niistäkin jutun pian, keittiöön löytyi niin sopiva lamppu ettei sopivammasta väliä.
No nyt lähden tuonne sänkipellolle Celesten kanssa vähän ulkoilemaan ennenkuin väki lisääntyy.

ihanaa ja iloista viikonloppua!

Toivottelee Janette


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat erittäin tervetulleita! :)