sunnuntai 30. elokuuta 2015

loppukesän puuhia

Hei!

On tullut kirjoiteltua niin painavaa asiaa viime kertoina että nyt tulee tämmöinen kuvapainotteinen juttu. Vähän poimintoja meidän "syksyn" alusta.

On se kuulkaas kumma juttu kun en saa tuota pajaa siivottua nyt millään vaikka sinne oon tuhat kertaa mennyt siinä mielessä. Oon vaan siellä siirtänyt tavaoroita sinne tänne mutta valmista ei tule!!

Onneksi tuo minun mies taitaa olla paremmassa iskussa kun innostui korjaamaan pajan rikkkinäisen oven. Olin tosi tyytyväinen. Laudatkin oli tuo rakkauspakkaus valinnut niin mun makuuni että.
 

Meillä on kyllä kovasti osattu iloita loppukesän herkuista, mustikoista, viinimarjoista ja kirsikoista. Olen leiponut paljon piirakoita sun muuta ja lapset ovat osanneet arvostaa. :)

 Ollaan oltu porukallakin mustikassa ja tuolta omalta pihalta on tullut joka päivä syötyä marjoja. Celeste ja Romeo on aina innokkaina mukana kun poimitaan marjoja.


 Celeste leipoin ihan itse mustikkapiirakan isille.nam!! 
Meillä ei helposti leivonnaiset vanhene. Syöjiä riittää. Mutta oon huomannut että kun leivon vähän pienemmällä sokerimäärällä niin herkut eivät katoa aivan yhtä vikkelään. säästyy mullekkin enemmän. Kumpiko vaihtoehto nyt sitten olis parempi? ;)

Tässä meidän koululaiset aamutuimaan:

Aikamoinen tohina on joskus aamuisin käynnissä. Mutta rauha on vallan käsinkosketeltava kun ovi viimein paukahtaa kiinni viimeisen lähdettyä. Paitsi että...Romeo nipistelee ja vetää hiuksista Celesteä ja on oppinut kiljumaan lähes lasit särkevän kimeällä äänellä. Silti Romeo on uskomattoman valloittava veikeine ylä-sekä alahampaat paljastavalla hymyllään, että jopa sen ilkeydet usein vaan huvittavat. Täytyy pitää varansa että tulee pidettyä kuri myös tälle pienelle veijarille. Onneksi saan torstaisin pitää aina lepo/virkistyspäivän.                 

Koen todelliden kauneuden lähtevän sisältä. Jumala omistaa kaiken todellisen kauneuden ja se alkaa nöyryydestä. Ei alistumisesta, alemmuudentunteesta, vaan kyvystä vastaanottaa ilolla ja nöyryydellä(ilman vaatimuksia ja kontrollia) kaikki mitä Jumala antaa. Parisuhde haastaa meidät etsimään todellista kauneutta, sillä siinä ei ulkokuori hyödytä mitään. 

Toivotan teille kaikille ja itselleni kykyä nauttia itselle tärkeistä ja iloa tuovista asioista! 

Tässä vielä vähän kissa-asiaa:
 Meillä olis täällä kaksi kissaa nyytävänä. Ne on sisäsiistejä vaikka ulkona lähinnä ovat olleet nyt. Mustavalkoinen ja valkoinen. En ole aivan varma sukupuolesta. Valkoinen taitaa olla poika. Tässä alhaalla kuvassa, mikäli häntä erottuu. Joo no häntä ei erotu. ;)
 Ihaniahan nämä karvakerät on siellä sun täällä päiväunillaan mutta kyllä meille pari kissaa riittää. Ottakaa yhteyttä jos kissat kiinnostaa. 
JanetteEi kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat erittäin tervetulleita! :)