perjantai 2. elokuuta 2013

:)

hei!

Olimme lomailemassa viisi yötä järven rannalla. Otin kyllä todellakin rennosti, en ottanut ainoatakaan kuvaa edes lapsista. Joskus kannattaa vain jättää kamera pois ja hyväksyä että kauniit hetket on arvokkaita sellaisenaan, eikä niitä edes voi täysin tallettaa. :)
 Joka päivä vain saunottiin, uitiin, lenkkeiltiin ja pelattiin lautapelejä, krokettia ja sulkapalloa. Janin kanssa olimme todella tasaväkinen pari sulkapallossa, joten se kävi todellakin urheilusta!

Jotenkin tulin lomaillessa miettineeksi paljonkin tuota ravinnon tärkeyttä ja epäkohtia omassa ja lasten ruokavaliossa. Hainkin heti kaupasta tänään vaikka mitä terveellisiä aineksia joista aion tehdä huomenna ainakin terveyskookospullia ja pellavansiemenleipiä. Sitten jos joku ilmaantuu pajaan kahville, tarjoan niitä!

Odottelen uutta kameraa saapuvaksi, ei innosta ottaa vanhalla rämällä kuvia.

Tänään kun mökiltä tulimme, iski jo heti sisustusinto päälle. Tein meidän vessan ylimääräiseen tilaan siivouskomeron, erotin sen kivoilla verhoilla. Vessasta tuli nyt söpömmän näköinen. Laitan vessakuviakin kun ehdin! :D
 Siivouskomero tuli kyllä tarpeeseen, on varmasti kivempi siivota kun kaikki tarvikkeet on hienosti samassa paikassa.
Kirjoitin tänään myös listan puutöistä, mitkä ovat olleet mielessä nyt lähipäivinä. Siitä tuli pitkä!

Voi kauheaa....olohuoneen sohvapöytäkin on jo ilmestynyt "yläkertaan" noiden repeatilla pyörivien huonekalukuvasarjojen joukkoon. :)  Tämän tyyppinen on mielessä, hyvin yksinkertainen, vanhasta puusta tehty. Paljon hienompi tietysti kuin esimerkki! ;)
  http://heikunkeikun-eppu.blogspot.fi/2010/07/sisustusvimma-vanhasta-uutta.html

tämän tyyppisiä pieniä lahja- ja koristetavaroitakin tahtoisin kokeilla tehdä. En ole tutustunut vielä kuviosahaan! Ja pidän puutyöblogia! No, näytän kyllä epäilijöille ;) (Tämä kuvan babyshower-lahja on ystävältäni Tuijalta. Se on Celesten huoneessa.)

Ostin keittiöön lasipurkillisen ihanan näköisiä, monenlaisia tikkareita ennen tätä terveysruokainspistä. :) Tikkarit ovat siltä varalta, että joku lapsista tekee jonkun erityisen "urotyön" :) tai ansaitsee syystä tai toisesta ylimääräisen palkinnon. Mutta oikeastaan suurin syy siihen, miksi ne ostin oli se kun ne olivat niin kauniita ja sopivat keittiön hyllylle purkkiin! Kaksi palkintoa vain on jaettu viikon sisällä.

tervetuloa Janeten terveyskahvilaan! hehhehTäällä jatketaan leppoisalla menolla vielä kesäloman viimeiset päivät! <3 Jos kamera saapuu, tulee paaaaaaljon sisustuskuvia!

-Janette :)