sunnuntai 4. toukokuuta 2014

kuulumisia vaan

Täällä on vietelty urakalla Aleksandran synttäreitä. Ne on aina pidetty vappupäivänä jolloin toiseksi vanhin tyttömme syntyikin. Seuraavana päivänä vielä tuli koulukaveritkin erikseen. Valehtelisin jos väittäisin ettei tämä urakka hieman olisi ottanut voimille.Lasten synttäreistä en silti tingi koskaan vaikka henki menisi! Sitä tärkeämpää on että lapsi saa hyvät juhlat, mitä useampi lapsi perheessä on, koska harvemmin muulloin ketään nostellaan jalustalle.


Neitokainen täytti 10 vuotta. 

 
Vähän jännitettiin että miten lähelle tulee nyt tämän uuden pojan ja Aleksandran syntymäpäivät ja Aleksandralle olisi ollut kauhistus jos samana päivänä olisi syntynyt.


Nyt tuntuu siltä että tämä poika ei taida pitää mitään kiirettä. 
 Kaikki lapset ovat aina innostuneita myös toistensa juhlista, ja aamulla innokkaana mennään laulamaan sankarille. Perheen isän ihan lempijuttuja tämä ei ole, mutta tulee silti aina mukaan aamu-unisuudestaan huolimatta.

Tänään oli hauska näky tuolla pellolla kun koko perhe minua lukuunottamatta huristeli jos jonkinmoisella ajoneuvolla peltoa ympäri.  Ihan hyvä on että tytötkin oppivat ajelemaan ennen kuin kortteja aletaan hankkia.


Meille löytyi sopivat vaunut viimeinkin. Vaunut oli käytetyt mutta todella siistit. Sinne nyt vaan sisältöä kaivattaisi erittäin kovasti!


 Oliver testasi vähän ja hyvältä näyttää poika vaunussa, heh. Ei Oliver sinne koppaan mennyt vaan kurkkasi vain kuomun takaa.

Tämä olkoon nyt viimeinen viestini tämänhetkisessä olotilassani.....edellisenkin piti olla. Mutta seuraavaksi toivottavasti vauvauutisia! 

Nauttikaa keväisistä päivistä ja kesän odotuksesta! Ihanaa kun koko kesä on vielä edessäpäin. 


Janette

p.s löysikö monet yhteen kuvaan piiloutuneen vappunaamarin?