torstai 13. helmikuuta 2014

lasten huoneen sisustelua ja vapaapäivä :)

Tänään olin taas joka torstaisella kirpparipäivälläni. Mahankin kanssa vielä jaksaa kierrellä koko päivän kun vain syö välillä hyvin.
Otin oikein asukuvankin aamulla, jännä kun ei tuossa nyt kyllä mahaa näy juurikaan vaikka se on todellakin jo iso!

H&m:stä löytämäni mammapillifarkut ovat tulleet todella kovaan käyttöön! Kaikenlaisiin arveluttaviin mammahousuihin olen törmännyt mutta nämä on vallan mainiot.

Tässä lähipäivinä olen järjestellyt tuota meidän pienen prinsessan ja Oliverin yhteistä huonetta. Olisi niin kiva tehdä molemille ihan omat huoneet, mutta tila ei vain tällä hetkellä riitä. Ihan mukavan kodikas huoneesta kuitenkin tuli. Tai no enemmän keskityin tuohon Celesten puoleen...pojan maailmasta kuvia enemmän toisella kertaa.

Meinasin jo laittaa Celestelle isojen tyttöjen sängyn, mutta otinkin vain metallisesta aika suuresta pinnasängystä laidan pois. Sinne on nyt helpompi mennä päivälläkin istumaan ja kirjaa selaamaan. 

 Ikkunan alla on suuri seinähylly jossa on paljon lokeroita minne Celeste voi tehdä taloja ja huoneita pienille nukeille ja eläimille. Niissä onkin mistä valita kun isompien tyttöjenkin jäljiltä on niin paljon leluja.


Olen tarkoituksella pyrkinyt vähän eloisampaan ja värikkäämpään tyyliin lasten huoneessa. Lelujen ja leikkien ehdoilla täytyy mennä eikä värimaailman. Celeste on niin taitava ja ahkera leikkijä että olen aivan ylpeä siitä!


Näitä ihania tauluja löysin viime viikolla kirpparilta. Tämän tyyppisiä voisin itsekin tehdä jahka ehdin....


 
Huoneessa on vähän niinkuin omat puolet molemmilla. Sen verran miehekäs tuo meidän Oliver on että näitä maailmoja on vaikea sovittaa yhteen...


Meillä on muuten ollut pikkuinen eteisremonttikin. Vanha tuulikaappi purettiin kokonaan ja eteisestä tuli paljon tilavampi ja hienompi. Laitan tässä lähiaikoina ennen ja jälkeen kuvia.

Nyt vapaapäivän päätteeksi katson uusimman jakson "maajussille morsian"-sarjasta. Jostain syystä se on yksi lempiohjelmistani. Pitänee syödä myös hyvin, sillä eilen söin illalla ilmeisesti liian vähän kun vauva potkiskeli yöllä ja aamulla kiukkuisesti!

Hyvää yötä kaikille! 

Janette