torstai 9. tammikuuta 2014

inspiroiva ikea :)

Hei!

Olimme siskoni kanssa Tampereella hieman lomailemassa shoppailun merkeissä. Siskoni on myös raskaana lähes samoilla viikoilla ja yhteisymmärrys oli taattu. Kummankaan ei tarvinnut esimerkiksi nälkää kauan valittaa, sillä toisellakin oli jo kohta nälkä. Molempien mielestä myös kaupat menivät kiinni liian aikaisin. :) Päivän päätteeksi olikin soveliasta yhdessä valitella jalkasärkyä ja sen sellaista.


Toinen päivä meni vaateostoksilla ja toinen ikealla, raskaana olevan naisen paratiisissa. Siellä yksi parhaista puolista on hyvä ruoka. En syö lihapullia koskaaan muulloin kuin ikeallla. Se puolukkahillokin on niin hyvää! Innostuin myös itse kokeilemaan tehdä samanlaista, lapset tykkäsivät. Eipä kyllä ihme, sillä sen salaisuus taitaa olla suuri sokerimäärä. 

Välttelen viimeiseen asti muovi- ja lastulevytavaroita, mutta ikealta saa muutakin. Parasta on kuitenkin ne ideat joista siellä väkisinkin mieli täyttyy. 

tällä kertaa mukaan tarttui mm. vaaleanpunaisia tyynynpäällisiä, keittiöpyyhkeitä, tarjoilukulhoja ja edulliset työpöydät isommille tytöille.


Ilokseni ikealla oli aika paljonkin kaikkea vaaleanpunaista ja romanttista.


Eilen me Celesten kanssa innostuttiin järjestelemään liinavaatteitakin. Olin yllättynyt siitä miten hyvin Celeste osasi viikata nuken peittoja ym. Tässä Celesten pino:pyykinpesukin on paljon mukavampaa kun liinavaattet ovat ojennuksessa. 

 Meillä on olohuoneen ja keittiön välillä aika epäkäytännöllinen tila, tavallaan ylimääräinen mutta kaikki tila kuitenkin tulisi meillä tarpeeseen. Laitoin nyt siitä lasten piirustus ja leikkipaikan. Celeste tykkää kuitenkin leikkiä lähellä aikuisia, joten tämä tulee varmasti kovaan käyttöön. Eikä Oliverin kanssa jaetussa huoneessa ole ollenkaan liikaa leikkitilaa.Isot tytöt eivät enää halunneet huoneeseensa suurta liitutaulua, vaikka Aleksandra tahtoi että taulu olisi silti vielä jossain. Sekin sai siirtyä nyt tähän olohuoneen "ylijäämäosaan".
Ikea innostaa elämänläheiseen ja käytännöllisen kodikkaaseen sisustamiseen. Minulla on lähiaikoina painottunut kaikki lähinnä estetiikkaan, joten pieni herätys oli tarpeen. 


No, se ikeasta! 

Ostosreissu on epäonnistunut jos ei yksiäkään kenkiä löydy. Minä löysin tällä kertaa ihanat siniset saappaat, aitoa mokkanahkaa. Niihin sopivan ihanan pehmeän huivin löysin myös. :) Jotain muutakin ostin, kuten oikein mukavat mammapillifarkut. Pakko on panostaa noihin äitiysvaatteisiinkin vähän että pysyy paremmin järjissään. Silti odotan jo innolla entistä vartaloani takaisin! Nyt lähden pienelle lenkille vaikkei innostaisi. Yritän liikkua edes sen puoli tuntia päivässä nyt tässä siunatussa tilassani. Että tila myös tuntuisi mahdollisimman siunatulta.....Että hei sitten vaan!

Janette