perjantai 14. maaliskuuta 2014

kirppispäivä

Hei!

Eilen olin taas tapani mukaan viettämässä vapaapäivääni parhaalla mahdollisella tavalla, kirpputoreja kierrellen.

Tutustuin myös uuten kirpputoriin. kohteenani oli Ykkösbasaari Seinäjoella. Facebookissa siihen törmäsin ja kävin nyt sitten tutustumisvisiitillä. Tässä postauksessa kerron vähän enemmän tuosta kirpputorista.

Pikaisen tutustumiskierroksen löytöjä olivat mm. kevätinnostustani lietsomaan kiva kukkakori, jonka sitten nopeasti spraylla maalasin vähän vaaleammaksi.Jostain syystä nyt odotan noita kevään kukkatouhuja erikoisen innolla! Kylvin jopa vähän kukkia jo esikasvamaan kotona, vaikken aiheesta juuri mitään tiedä. No, sitä jännittävempi seurata kasvaako siellä mitään.


Prinsessakautta aloittelevalle tyttöselleni ykkösbasaarista löytyi todella mieluisat ja hyväkuntoiset tennarit. 


pukeutuminen on nykyään hänelle vakava asia...

Löysin myös pöytään tabletteja taas. Kun käy säännöllisesti kirpputoreilla, säästää pitkän pennin. Meillä käytetään aina melkein tabletteja ja niitä tarvitaan paljon, sillä vaihtelen niitä jatkuvasti omaksi ilokseni ja myös siksi että niitä joutuu pestä usein. 


Tykkäsin kyllä paljon tuosta ykkösbasaarista. Siellä oli tosi raikas tunnelma ja kaikenlaiset kirpparimaailman uudet tuulet olivat aistittavissa! Siellä oli myös lapsille leikkihuone, joten ehkä uskaltaudun myös lasten kanssa sinne. 

YkkösBasaarilla on nettisivut:  http://www.ykkosbasaari.fi/

Erityistä tässä yrityksessä on myös että yritys on myös mukana hyväntekeväisyydessä. Halutessaan voi lahjoittaa tavaraa jolloin koko tuotto menee lyhentämättömänä mm. kohteille ice hearts ja pikkupotilaat. 

Ykkösbasaarissa on vuokrattavana myös ns. "helmihyllyjä". Ne ovat pienempiä hyllyjä, jotka ovat näyttävästi esillä. Vuokra niille 5e/viikko ja kolme helmihyllyä 10e/viikko. 
 Minun tavaroitani tulee myös pian parille helmihyllylle siellä. Saapa nähdä mitä sinne ilmestyy! 


kirpppiksellä oli ihanan raikas tunnelma. 


suosittelen tutustumista. Facebookissa kannattaa käydä myös tykkäämässä niin näkee helposti ajankohtaiset tapahtumat.

Näin keväsin tulee yleensä jossain vaiheessa innostus myydä ylimääräistä tavaraa pois. Saapa nähdä tuleeko innostus minulle tällä kertaa. Ostointoa on ainakin riittänyt.....

Tässä voisi olla vaivaton ja edullinen tapa päästä eroon ylimääräisistä. Ja miksei ihan vain mukavan markkinatunnelmankin takia voisi ilmoittautua myymään...


Tällaista kirppariasiaa tällä kertaa. 

mukavaa viikonloppua! 

Janette