sunnuntai 22. syyskuuta 2013

ööööööööööö

Hei!

Lähipäivinä olen ollut vähän niinkuin öö aapisen laidalla. Olen ollut vähän niinkuin poissa pelistä näiden sisustushommien suhteen, sillä voimavarojani tarvitaan kovasti nyt jossain muualla. :)

Tyydyn nyt kirjoittelemaan kuulumisia. Meidän viikonloppu sujui kivasti. Isommat tytöt pääsivät mumminsa kanssa mökkeilemään ja marjastamaan koko viikonlopuksi. Oliver taas leikki koko viikonlopun uuden ystävänsä kanssa joka asuu aivan tuossa lähellä. Tosi paljon iloa saatiin uuden ystävyyden ihastelusta. :) Itse olen aina ollut vähän huono ystävä-asioissa, mutta kyllä ystävyys on tosiaankin kaunis asia!

Tänään aamulla menin siivoamaan pajaa. Se kun on ollut vähän sekainen kun lapsetkin ovat ominpäin siellä rakennelleet mitä milloinkin. Kissat ovat ihastuneet pajaan, kuten arvelinkin. En ole niille vielä mitään omaa paikkaa sinne tehnyt, mutta viihtyvät kuitenkin.

Bernard, lempinimeltään Pepe. Vähän hömelö tapaus, mutta suloinen.

Tämä on Bianca, oikea valioyksilö kissaksi. Tänään yllätti minut kyllä kovasti, kun leikki vesilätäkössä! En ole ikinä eläissäni nähnyt kissan leikkivän vedessä! Löysin tuolta valokuvista muutaman kuvan joita on pitänyt laittaa tänne, mutta eivät oikein ole sopineet aihepiiriin.
Löysin aiemmin Celestelle vintiltä tällaisen unohtuneen minitalon ja pikkuisia hahmoja. Erityisesti nuo pienet vauvat olivat todella tärkeitä Celestelle. Ne on todella todella pieniä, pikkurillin pään kokoisia ja hassua oli kun Celeste tietenkin hukkaili niitä monta kertaa päivässä ainakin viikon ajan, niin minä löysin aina heti kadonneen! Yhden kerran löysin jopa pilkkopimeältä sadan neliön ullakolta tuollaisen vauvan hapuilemalla. :DCelesten lempiohjelma on tällä hetkellä "Kaapo". Kuulin kun Celeste leikki tällä nukella ja kutsui sitä Kaapoksi. Se on  oikeastaan lempilelu tällä hetkellä. Yhdennäköisyyttä kieltämättä on. Ohjelman Kaapo on erikoinen nelivuotias siinä suhteessa ettei hänellä ole yhtäkään hiuskarvaa päässään. :D Tämä lelu on barbien vauva joten kaljuus on luonnollista.


Celeste riensi heti isojasiskoja halaamaan kun kotiutuivat mökiltä.On pitänyt jo vähän takkejakin käyttää. Tässä yksi lemppari. 

Nyt esittelen ylpeänä käsityökorini! Aion tehdä ihanan viltin ihanista langoista joita löysin alesta. Viltistä on tarkoitus tulla harmaavoittoinen ja ikäänkuin tilkkupeitto-tyylinen. siis että se koostuu neliöistä. Teen joka neliön vähän eri väreistä ja neuloksesta. Saapa nähdä kuinka tässä käy, sillä en ole tehnyt oikein mitään tämmöisiä juttuja. Isosiskoni Janina sen sijaan on mahdoton monenlaisilla neulooseilla raskautettu virkuoosi. Hänelläkin on oma blogi: baboonfinland.blogspot.com

nämä lankojen värit oli niin ihania että melkein pyörryin lankahyllylle. 

Tässä ihana uusin löytämäni enkeli. Samaistun tuohon hahmoon aika paljon tällä hetkellä....paitsi en tiedä siitä enkelimäisyydestä....Ainakin enkelien suojassa tunnen olevani. :)


 Tämä alla oleva mosaiikkilyhty järjesti minulle hauskan yllätyksen yhtenä päivänä. Tulin alakertaan päiväunilta, niin koko keittiö lattiasta kattoon oli täynnä kauniita vihreitä valopilkkuja! Aika kauan kesti selvittää että aiheuttaja oli tämä lyhty takan raunalla, johon juuri sopivasti osui ilta-auringon säteet. :)Hyvää yötä! :)

P.s. jatkan kyllä nikkarointia. Luultavasti teen lautashyllyn seuraavaksi. Siis sellaisen vanhanaikaisen.