lauantai 21. helmikuuta 2015

romanttista hörhöilyä.....

Hei! 
Pakko saada tämä päivitys nyt tälle iltaa vaikka vähän kiireellä ja kuvapainotteista nyt tulee. Tuolla lopussa on banaanilättyohje jonka nyt välttämättä halusin jakaa vaikka kaikki sen on varmasti jo muutenkin nähneet! :D 

Nämä ruusukuvat ovat ruotsalaisesta sisustuslehdestä jonka siskoni toi ylläriksin.Ruusuaiheiden ja  kuvien myötä unelmani ruusupensaista puutarhassa sai uutta puhtia. Jos suinkin kykenen,aion aloittaa ruusuharrastukseni tänä keväänä.


Olen tässä lähiaikoina alkanut vakuuttua yhä enemmän siitä että luonteeltani olen parantumaton romantikko. En tiedä onko sen aiheuttanut aikuiseksi kasvaminen vai tämä meidän asuinpaikka, vai olenko ollut sitä aina. Muistan kyllä kun pienenä ympäröin huonen yhden nurkkauksen pitsiverhoilla ja laitoin sinne "hienoon huoneeseen" kaikenlaisia mielestäni kauniita tavaroita. Ne olivat kaikkea hempeää, vaaleanpunaista ja kukallista jne. Tälle jutulle olemme nauraneet siskojen kanssa mutta ei se ole mikään naurun asia. 

 

Tähän hempeilyinnostukseeni liittyy myös kaikenlaiset romanttiset vaatteet. Olen alkanut aika vaarallisesti ajatella että mummot ne ovat aina tienneet mikä on OIKEASTI kaunista.....:DOstin ihanan flanellisen pitkän kukallisen "mummoyöpaidan". Se on ihana, sanokoot muut mitä haluavat! Naisten pitäisi muutenkin ryhtyä mummoiksi paljon nuorempina. Tarkoitan tällä sitä että naiset jo nuorina oppisivat olemaan miellyttämättä liikaa  muita. Sehän ei aina tarkoita yksinomaan mummoksi pukeutumista! Hahhah.


 Asia mistä alunperin tämän postauksen aioin tehdä oli tämä minun uusi kampaus/meikkipöytä. Tämä on oikeasti tvtaso mutta se oli jotenkin niin kiva että halusin sen tänne vinttiin. Kiinnitin entisestä peilipöydästäni peilin vain tähän niin siitä tuli oikein hyvä. 
Tämä elämäntilanne on nyt aika haastava blogin suhteen....aina kun on vapaa-aikaa, en oikein raaskisi sitä "tuhlata" blogin kirjoittamiseen. Siksi tässä käy usein niin etten ihan saa tehtyä enää niin selkeitä kokonaisuuksia aiheista joita on mielessäni. Höh. Tästäkään ei nyt ollenkaan tullut sellainen kuin piti mutta kelvatkoon.

 
 

Mutta tämä poika ja nuo muutkin pallerot ovat aika ihana syy sekalaisiin blogipostauksiini.Tämä mies ainoastaan leikkii joskus pinnasängyssään. Yhtäkään yötä ei siellä ole nukkunut. Se taannoin tekemäni kehtokin jäi käyttämättä. Nyt aivan naurattaa koko kehto, se kun tuli lisäksi jo kuukaudessa pieneksi!Näistä kirjoistakin piti jotain sanoa mutta jääkööt.....Jouduin antamaan jo puhelimenkin Romeolle että saisin tehtyä tämän loppuun! :D

Banaanilätyt (esim sunnuntain aamiaiselle! )

2 banaania, kaksi kananmunaa, 2rkl kookoshiutaleita, 1/4 tl leivinjauhetta, mausteeksi maun mukaan vaniljaa, kanelia, kardemummaa, inkivääriä, suolaa. Paista aika miedolla lämmöllä voissa tai kookosöljyssä. Tarjoile kermavaahdon ja banaaniviipaleiden kanssa!
Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!!


Janette