torstai 2. tammikuuta 2014

leppoisaa lomailua

Iloista alkanutta vuotta 2014 kaikille!

Meillä meni joulu ja uuden vuoden aatto kotona, rauhallisissa merkeissä. Pyjamaelämää on vietetty joulusta lähtien. Hieman lapset ovat yökyläilleet puolin ja toisin. Minulle iski vielä kamala flunssa joka jatkuu vieläkin. Saapa nähdä tuleeko tänäänkään liikuttua oikein minnekkään.


Tytöt saivat pukilta aivan ihanat yöpuvut, Aleksandra ja Celeste samanlaiset pitkät mekot ja Larissa samaa sarjaa olevan pyjaman. Vuoden viimeisen päivän kunniaksi pieni poseeraus kameralle pyöristyvien muotojeni kera. Raskausviikkoja minulla on nyt pian 22. Kyllä maha tuntuu jo aika isolta ja vähän hirvittää ajatus siitä että se todella kasvaa vielä 4,5 kuukautta. Hui!


Raskausaika on mennyt ihan hyvin tähän mennessä. En tiedä miksi silti tuntuu niin utopistiselta että meille todella tulee vauva, uusi perheenjäsen. Se on edelleen yhtä erikoista, jännittävää ja ihmeellistä!uuden vuoden aattona laitoin pajaan vähän tunnelmavaloa ja tuikkuja sun muita tuonne aitan kuistille.Lapset saivat niistä kätevästi tulta sädetikkuihin. Vettä sateli pitkin iltaa, mutta ei se paljon haitannut. Jani puuhaili tallissa moottoriajoneuvojen parissa ja meillä oli oikein lepppoisaa.


 Meillä oli tänä vuonna vain vähän raketteja ja aika surkeita ja vaarallisiakin ne olivat. Jostain syystä kuitenkin koko rakettien ampumistilanne oli niin huvittava että sain parhaat naurut pitkiin aikoihin. 

Saapa nähdä miten tulee tehtyä juttuja puutyöpajassa vauvan synnyttyä. 
                    

Saattaapa olla että pajasta tulee tarpeellinen rauhoittumisen paikka aina pienenkin tilaisuuden tullen.

Kuinkahan tuo Celeste mahtaa reagoida uuteen tulokkaaseen.... Vauvan tulosta on puhuttu paljon, "meidän kaikkien yhteisestä vauvasta". Ja puhuttu siitä että sitten pääsee järveen uimaan kun vauva tulee. :)

Toistaiseksi Celesten uhmaikä on vain suloinen. Noin kerran päivässä Celeste ottaa tämän ilmeen:


..ja luettelee ketkä kaikki eivät ole kivoja. " Ei äiti kia, ei isi kia"..jne

Siitä päästään lohduttelulla ja ymmärtämällä että "kylläpäs sulla on nyt niin paha mieli..."


pienen hetken päästä Celeste jo iloitsee pahan mielen poismenosta ja saattaa nauraa itsekin kovasti kiukuttelulle. :) 


Tähän loppuu tarinointi tältä erää. Sisustusjuttuja tulee samassa tahdissa kuin inspiratioitakin. Eli omine aikoineen. :)

Usko-ja toivorikasta viikon ja koko vuoden alkua kaikille!

Janette