sunnuntai 31. elokuuta 2014

pihavintti ja syysinnostusta

Hei!


Näpsin vähän keittiökuvia ja tuolla ulkovintillä käynnistyvästä projektistani. Minulla on kova into tyhjentää meidän ulkovintti, sillä siellä on mahtavan iso tila jossa voisi järjestää vaikka juhlia taikka ihan vaan tehdä itselle mukava rauhoittumispaikka...
Kuten ehkä arvaatte, meillä tuo keittiön sohva ja tyynyt eivät ole aina niin hyvin järjestyksessä muutoin kuin kuvissa. Silti yhä uudelleen saan tyytyväisen mielen kun laitan sen kauniiksi.


Esteetikolle on aika ankaraa elää näin monen lapsen kanssa. Saan kaikkein eniten energiaa siitä mitä näen, ja vastakohtana stressaannun sotkuista helposti. Tottakai on pakko sietää hetkellistä sotkua, mutta se syö silti energiaa.


Olen oppinut että voin järjestää vaikka edes yhden paikan kauniiksi jos ahdistaa. Tässä pikkuvinkki. Kukkaruukut ovat käteviä muuhunkin käyttöön kuin kukille. Leivoin porkkanakakkua perjantain kunniaksi. Tein niin suuren että vielä tänä aamunakin sain yhden palan aamukahvin kanssa. En laita reseptiä tähän, ihan tavallinen porkkanakakku tämä oli paitsi että lisäsin vähän hasselpähkinärouhettakin mukaan. Sopi hyvin. Syksy taitaa olla sisustajien ja ylipäänsä luovien ihmisten juhlaa? Ainakin minun arki on taas ykskaks muuttunut luomisen tuskaksi ja juhlaksi. Tuskaa siksi kun en voi tehdä läheskään kaikkea mitä haluaisin, enkä saa tarpeeksi aikaa olla yksin jota luovuus vaatisi. Silti iloitsen siitä vähästä mitä saan tehdä. Samalla suren jo vauvan ja lasten kasvamista, sillä tiedän etten tule olemaan koskaan onnellisempi kuin nyt kun saan pitää näitä lapsia kunniavierainani.   Tämä yksinäinen ja hiljainen vinttisali on todella inspiroiva. Jos voisin päättää, olisin siellä tälläkin hetkellä.

Vintillä on vanhat kangaspuut, käsin tehdyt. Mietin kauan niiden myymistä, mutta päätinkin ottaa ne uusiokäyttöön.

Eilen aloimme Oliverin kanssa purkaa kangaspuita. Se oli hiukan surullista mutta näin oli nyt paras. Aion rakentaa pöydän näistä ylimääräisistä osista . Kangaspuut siis muuttuvat pöydäksi.


Tästä tulee pöytä jossa penkit molemmin puolin. Vintille aion laittaa muitakin pöytiä tulevia juhlia silmälläpitäen. Voi kangaspuita....


Tämä ihana vintti ravitsee sielua! En tiedä miksi. Nyt Celeste hoputtaa minua jo järjestelemään vinttiä. Siellä on mukavaa puuhailla yhdessä kun löytyy vanhoja leluja ja vaikka mitä.

Tulossa luultavasti ihania vinttikuvia jahka saan siellä jotain aikaan. <3

Olen muutes ajatellut että voisin pitää blogini kautta pienimuotoista kirputoria. Myisin siellä kaikkea ylimääräistä. Ehkä toteutan idean lähikuukausina. :)

Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

Janette