keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

söpöilyä :)

hei! 

On ihan pakko ottaa kamera käteen vähän väliä kun Celeste on vain niin ihana. Aamulla ei vain pysty olla piristymättä kun tyttö näyttää ihan enkeliltä ja on niin täynnä intoa uudesta päivästä ja puhuu niin hassuja että on pakko nauraa!


Jani aina huutaa Celestelle että "missä täydellinen?" Celeste tietenkin vastaa että "täällä!" Pienempänä Celeste luuli että hänen nimensä on ihana. Voi mistä sitä saisi tuollaisen rakkauden itseään kohtaan! Joskus luin jostain että hurmaavilla ihmisillä on kaikilla yksi yhteinen piirre; he ovat kaikki hemmoteltuja! Hemottelu ei varmasti ole ollenkaan paha asia, ellei se tarkoita kurin laiminlyöntiä samalla. Tässä alkaa olla jo kova työ kun yrittää hemmotella kohta viittä lasta! Onneksi on mies apuna.Tällaista pientä on helppo rakastaa. Meitä isompia sitten ei välttämättä niinkään. Siihen tarvitaan välillä tahtoa ja totista työtä. Mutta se palkitaan onneksi!

Löysin ihanan palapelin kirpparilta vain 50:llä sentillä. Siitä olen jo pitkään aikonut tehdä taulun ja nyt me se tehtiin Celesten kanssa."nuo minun näköä" Sanoi Celeste.


liimasin palapelin valokuvakehyksen taustaan ja koristelin kultaisella kankaalla paljaaksi jäävät reunat.
Kehyksen maalasin valkoiseksi.


En tiedä vielä minne tämän laitan. Varmaan johonkin missä se muistuttaa elämän tärkeimmästä tavoitteesta usein.

Vaikka nyt on kesä tulossa ja valoa enemmän kuin tarpeeksi, innostuin kuitenkin askartelemaan ihanan hempeitä tuikkukuppeja.
Voihan näitä tehdä vaikka maljakoiksi, kynätelineiksi taikka tarjoiluastioiksi.


Nämä ylläolevat tein siten että erottelin vaaleanpunaisen servetin kolme kerrosta irralleen. Sudin lasipurkin ulkopinnan huolellisesti liimaa täyteen. Siihen vain laitoin sitten ohuen lautasliinan kerroksen kiinni. Lopuksi liimasin koristeeksi pitsiteipin reunukseksi. 


Sen verran edulliset ja nopeatekoiset ovat että en välittänyt vaikka Celeste ryhtyi niillä heti leikkimään. Yksi purkki oli isä, toinen äiti ja lapsia ja vauvakin siellä oli. :) Vaikka pelkkä paperipintakin olisi ollut ihan hyvä ja ihmeen kestävän oloinen, niin silti vielä innostuin maalaamaan purkit helmiäislasyyrilla. Ehkä näin pinta on kestävämpi eikä likaannu niin helposti.innostuin tästä omasta ideastani sen verran että huomenna ostan kyllä kaikkia ihania servettejä eri kuvioilla ja kokeilen jonkun tarjoiluastian päällystämistä. Sellaiseen käyttöön tulevan ettei sitä tarvitse pestä. Esim. joku ihana makeiskulho.


Meillä onkin tulossa juhlava viikonloppu. Oliver täyttää lauantaina seitsemän vuotta ja sunnuntaina juhlitaan myös kummipoikani synttäreitä. Kivaa!


Siunattua loppuviikkoa lukijoille! 

Janette