sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Hei! 

Tässä vähän sitä sun tätä tästä parin viikon ajalta kun en ole saanut aikaan ladata kuvia koneelle. 

Keittiössä olen taas (yllätys!) vaihdellut vähän järjestystä ja sen sellaista. 
Laitoin yhden työtasoista ruokapöydän päähän apupöydäksi. Olen ollut tyytyväinen ratkaisuun. Lasten välipalat ja hedelmät ja mitä milloinkin on siinä kätevästi saatavilla. 


Vaihdoin myös puulaatikkona toimineen vanhan karjakeittiön kalusteen tuohon hellan viereen. Laatikko on tukeva ja siinä on kulunut metallinen kansi johon voi helposti kattilat ja pannut siirtää sivuun kuuminakin. 
tämä on mainio suurien kattiloiden ja wokpannun säilytykseen.Meidän keittiöön on tullut myös pikkuruinen kaappi. minkäänlaisia kaappejahan täällä ei ole ollutkaan roskakaappia lukuunottamatta.  Tämä pieni kaappi on ihana kahvin, teen, kaakaon ja hunajan ja sokereiden säilytyspaikka. Se on kätevästi kahvin- ja vedenkeittimen yläpuolella.  


Mainittakoon nyt kun tuli puheeksi että olen alkanut juoda pakuriteetä. Olen jo kauan aikonut itse kerätä sitä ja kuivata teeksi mutta talvi tuli ja asia jäi ja jäi....Nyt ilokseni sitä myytiin pussiteenä halpa-hallissa. Aika hintavaa on kyllä, että itse kerään heti kun ilmat hiukan lämpenee. Lukekoon kukin itse sen terveysvaikutuksista enemmän, mutta mainitsen sen verran että sitä käytetään syövän hoidossa ja sen orac-luku on suurin kaikista tunnetuista ruoka-aineista. Suosittelen lämpimästi!


Myös tällainen ihana korituoli on meille rantautunut. Sain tämän edullisesti ystävältäni joka muutti toiseen kaupunkiin.


Minähän olen kertonut että meille on tulossa se vauva toukokuussa. Ollaan oltu rakenneultrassa ja udeltiin vauvan sukupuolikin selville. Kukin voi itse päätellä alla olevasta kuvasta kumpi se mahtoi olla? Hih.


Ajatukset ovat alkaneet siirtyä yhä enemmän tuohon mahan asukkaaseen ja Celestekin on alkanut tuntua jo "liian" isolta ja itsenäiseltä. :) Onneksi saan uuden pikkuisen joka on ihan päästä varpaisiin vain minun ikioma! 


 Meillä oli viikonloppuna neljän siskoni ja äidin kanssa ihana naistenilta. Meillä on tapana aina silloin tällöin milloin mistäkin syystä kokoontua jonkun luo ja syödä ja nauraa ja jutella ja yöpyä kaikki samassa paikassa. Tällä kertaa kaikki olivat tuoneet ihania herkkuja, minä tein vähähiilihydraattisen mustikkajuustokakun. 


Makeutusaineita en käytä mutta vaihdan sokerin hunajaan ja laitan sitä vähän vähemmän.
Löysin tiimarista ihania vaaleanpunakantisia lasipurkkeja joissa on kätevä säilyttää siemeniä ja pähkinöitä ym hyvähiilihydraattiseen ruokavalioon sopivia herkkuja. 


Mukavaa sunnuntain jatkoa ja iloa ja energiaa ensi viikolle!

Janette