keskiviikko 2. lokakuuta 2013

jättituolin tein!

hei!

Nyt on ihan pakko päivittää blogia vaikka olen todella heikossa hapessa. Nyt taitaa kuume olla hyvässä nousussa, mutta onneksi pääsee pian nukkumaan!

Tässä nyt vähän kertoilen ja kuvittelen kuitenkin jotain vähäsen. Haluan ehdottomasti jatkaa tätä blogia ja päivittää säännöllisesti, vaikka se olisi joskus työn takana.

Tein jo pian viikko sitten ison tuolin keittiöön. Se on oikeastaan enemmänkin nojatuoli kuin tuoli. Tarkoitus on siihen sitten laittaa ihanan hempeitä tyynyjä pehmikkeeksi. Kaksi ehdin jo tehdä valmiiksi.


Sain inspiraation tähän lempikahvilassani, kun luin sisustuslehteä. Siellä oli tämäntyylinen iso tuoli tehty bambusta. Muistin että meillähän on saman asian ajavaa pyöreää puuta.


Tässä tuoli koko karuudessaan. Sen on tarkoituskin olla tällainen karkeatekoinen johon sopii sitten kontrastina kaikki superhempeät jutut.


kuten tyynyt tästä ihanasta kankaasta! 
Tämän itse tuolin tekeminen ei kyllä ollut kovin hempeää eikä rattoisaa, en suosittele heikkohermoisille. Tein sen pelkästään naulaamalla. Yksikään naula ei saanut ennä vinoon tai ohi, sillä niitä ei kyllä helposti saa enää pois! Kaksi naulaa Jani joutui kiskomaan lopuksi irti.


Vielä teen ainakin yhden tyynyn juuttikankaastakin, johon ompelen koristeeksi pari kuvaa tästä unelmakankaastani.:)


tässä tuoli vasta valmistuu. Tein sen yhtenä iltana yksin kaikessa rauhassa kun lapset olivat mummolassa.Luin tässä taannoin jonkun nojatuolien suunnittelijan haastattelun. Hän sanoi että jokaisessa huoneessa täytyisi olla nojatuoli, se on huoneen sielu. Toivon että tästä tuolista kehkeytyisi sellainen. Keinutuolihan oli tässä paikalla ennen, mutta se hajosi! Meinasin tehdä keinutuolistakin tuolin, mutta sahasin jalat liian lyhyiksi! :D Ehkä sen oli aika mennä.


juu, kyllä tämä on parempi. Pienikin voi itse kiivetä siihen vaikkapa juomaan iltavellin.
Toistaiseksi tuoli on ollut myös tukeva ja kestävä. Tämä tanssiesityskin sujui ongelmitta. :) Tästä tuolista ja tyynyistä tulee myöhemmin lisää kuvia kun olen voimissani, en nyt ole vielä aivan tyytyväinen tähän esittelyyni.


Yhtenä päivänä innostuin jo hitusen joulusta ja laitoin lapsille maustepipareita tarjolle ja ostin jouluisia tuoksukynttilöitä. Oliver heti innostui ja olisi halunnut että haetaan varastosta kaikki joulukoristeet! :)


Tämmöisen ihanan, yksinäisen kupin löysin kirpputorilta. Se on minusta ihana!

Ajattelinpa antaa teille myös tällaisen hassun leikkivinkin lapsille. Nimittäin pussilakanamaja! Kaikki siellä varmaan ovat joskus käyneet? Aina ei ole aikaa rakentaa majaa, mutta pussilakanan sisälle on helppo kömpiä ja maja onkin samantien valmis! 


Celestellä ja Oliverilla oli hauskaa lakanan sisällä ja olinpa itsekin siellä, niin ja Janikin kävi. Täytyy vain olla tarkkana että poispääsy on myös turvattu jos tuleekin hätä.
Ulkoa näin mitättöän näköistä, mutta sisällä avautuu aivan uusi maailma!

No mutta, sainpas sen päivityksen tehtyä. Hyvää illan jatkoa ja etenkin kauniita unia kaikille! <3

Janette