perjantai 18. lokakuuta 2013

perjantaita!

perjantaita!

Meillä on ollut lasten syyslomaviikko. Tai jatkuuhan se vielä pari päivää. Ei olla mitään erikoista tehty, paitsi tytöt olivat seurakunnan leirillä yhden yön ja huomenna tytöillä on ensimmäinen ratsastuskilpailu! Aika jännää. 

Meidän tuo pikkuinen leikkiväinen ja laulavainen Celeste on ilahduttanut meitä puuhillaan ja Robinin boom kah-laululla. Tämä ihana merileijonan poikanen jaksaa aina ilahduttaa kun se löytyy mistä milloinkin nukkumasta. :)


Tässä nuudelipaketti tyynynä.


Tuo pehmolelu on aivan harvinaisen suloinen otus.

Larissa teki lättyjä pari päivää sitten. Kyllä oli hyviä puolukkahillon ja kermavaahdon kanssa. 


Ensilumi satoi eilen ja lapset kävivät tietysti heti ulkona iloitsemassa. Punaposkisina sieltä palattiin. 


Minä ajattelin laittaa pari kuvaa olkkarista. Meillä on nimittäin uudet ruskeat nahkasohvat joista tykkään tosi paljon! Minulla on aika tumma, ehkä vähän synkkäkin maku tuon olohuoneen suhteen.

 Olen monesti meinannut ostaa tällaisen asemakellon, mutten kuitenkaan ole ostanut. Jani sen sitten lopulta osti. Ihan kiva se tuossa on. 

Olohuoneesta näkyy tuonne meidän takaterassille...


 ...joka on nyt jäänyt vähän unholaan kun kukatkin on pitänyt jo hakea sieltä pois ja pitäisi hakea tyynyt sun muut talvivarastoon.

 Meidän poika on ollut innokas sisustelemaan taloa legorakennelmillaan....


Räpsäisinpäs tyttöjenkin huoneesta yhden kuvan...

 
...ainoasta katseenkestävästä kohdasta. Tai no ei se nyt niin kamala ollut, mutta jotain uudistusta ja järjestystä taas kaipaa.

Pitäähän taas laittaa keittiöstäkin pari kuvaa, vaikka ehkä lähiaikoina on tullut siitä vähän liikaakin.

 

Vitriiniin on kertynyt aika paljon kaikenlaisia tuikkukippoja yms. En tiedä täytyykö kohta alkaa karsia näitä ihanuuksia.

Maanantaina olin Vaasassa Larissan ja Aleksandran kanssa kirppareilla. Löysin kivoja tabletteja 6kpl kahdella eurolla. Celesten tabletin päälle laitan aina muovisen pitsitabletin. Saisi olla kyllä vähän toisillakin.

Tuollaisen aterintelineen kyhäsin naulaamalla yhteen kaksi ikean jotain telinettä. Lisäksi maalasin sen luonnonvalkoisella.ja jälleen kerran löysin näitä ihania kulhoja kirppikseltä. Onkohan näitä ollut jossain joskus tilaajalahjana tms. kun niitä aina vain löytyy. On ollut onni kun rikki menneiden tilalle on aina seuraavalla kirpparireissulla löytynyt uusia. :)


Niissä on pieniä sävyeroja mutta se on vain hyvä!

 

Meidän kahvihyllylle on ilmaantunut teetä ja pikakahvia ym. En pysty enää millään juomaan tavallista kahvia, mutta ilman kofeiinia olisin täysin poissa pelistä.Siitä tulikin mieleeni eräs mainitsemisen arvoinen asia, nimittäin se että mieheni on aivan yksin selättänyt ennätyksellisen pyykkivuoren! Se kerääntyi kaikkein pahimman väsymykseni aikana. Yleensä tuo pyykkäämien on minun vastuulla. 

No hyvää viikonloppua nyt vain kaikille! 

Janette