lauantai 20. heinäkuuta 2013

Hei!

Nyt on paja kaikinpuolin valmis. Nyt tarvisi vain säilyttää innostus tekemiseen. Eilen vähän maalailin eteiseen tulevia hyllyjä, naulakon yms. Tuo eteisen laitto tässä on nyt päällimmäisenä mielessä, koska syksy kohta tulee ja sen myötä sekasorto eteiseen ellei ole todella hyvin varautunut! Olen repinyt yhden turhan komeron eteisestä pois, joten tyhjä kohta odottaa nyt paikkausta ja käyttöönottoa.

pajaan on hyvä paeta rauhassa aamukahville. :)
Nyt meidän pienin on päiväunilla, Larissalla ja Aleksandralla on kavereita ja Oliver on siskoni lasten luona yökyläilemässä. Nyt olisi aikaa taas jotain tehdä.

entisen komeron paikka


tämä lankkuhylly taitaa olla ainoa huonekalu jonka olen tehnyt ennen sitä isoa ruokapöytää. Tämä on mielestäni kiva vaikka on todella yksinkertainen. Nämä kuvat eteisestä.

eteiseen tulevaa tavaraa
tulevat ruokapöydän tuolit
Tahtoisin jo alkaa laittamaan tuota eteistä, mutta pakkohan meidän on saada tuolit pöydän ääreen! Nämä vanhat vihreät tuolit siis odottavat hiomista ja lakkausta...Tuntuu että keksin nyt kaikkea muuta tekemistä sen sijaan. Tekisi niin kovasti mieli tehdä Celesten pienen pöydän ääreen pari tuolia. Taidanpa tehdä! Voidaanhan me vihreilläkin tuoleilla istua ainakin pari päivää!
Oli miten oli, niin mukavaa päivänjatkoa teille lukijoille ja miksei minullekkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat erittäin tervetulleita! :)