keskiviikko 21. toukokuuta 2014

vauva!

Tervehdys!

Nyt hän on täällä, kovasti odotettu ihanuus! Syntyi 10.5 aikaisin aamulla.


Piti ottaa kehdossa kuva vauvasta, vaikkei kertaakaan ole siellä nukkunut. ;) Vauva nukkuu minun vieressä.

Meillä on tuolla vinttihuoneessa oma rauhaisa vauvavaltakunta. Synnytystä edeltävänä iltana laitoin pikkuprinssille ja minulle sängyn hienoksi ja keksin laittaa puulaatikoista sänkyyn jalat. Nyt sänky on mahtavan korkea. Siellä me makoillaan, kaukana pahasta maailmasta.


 

Tänään käytiin vähän auringossa kahvittelemassa ja kokeilemassa uusia hellehattuja. Eipä siellä kauaa oltu kun vauva tahtoi jo nukkumaan.
 Vauva syö ja nukkuu todella hyvin. En saata vieläkään uskoa että saatiin vielä yksi terve ja kaunis lapsi. Tuntuu siltä että kohta herään ja kaikki olikin vain unta.


eipä tässä nyt sitten muuta kuin onnen huumaa ja maailmaa katselen vaaleansinisten silmälasien läpi...


poika on ihana! Painoi syntyessään huikeat 4616g ja oli 54,5 cm pitkä. Onneksi synnytys meni kuitenkin hyvin, siunaus ja varjelus oli mukana. Ilman mitään erikoistoimenpiteitä ja tikkejä selvittiin, vaikka töitä saikin tehdä.


Olen äärettömän kiitollinen tästä pikkumiehestä. <3Kaikki perheenjäsenet ovat hirmu onnellisia vauvasta. Tahtovat kovasti pitää vauvaa sylissä. Oliver taitaa tykätä vauvasta kaikkein eniten! Minun jälkeen tietenkin. :) 

Celeste ei intoile vauvasta kovasti mutta ei myöskään ole mustasukkainen. Toistaiseksi kaikki on mennyt hämmästyttävän hyvin. Kun vauva vähänkin ääntelee, Celeste oikein komentaa minua menemään vauvan luokse.Janette

4 kommenttia:

kommentit ovat erittäin tervetulleita! :)