maanantai 6. kesäkuuta 2016

kesähuone valmiina kesään!

Hei!

Meillä alkukesän piristykseksi uudistettiin kesähuonetta. Vanha viljavarasto on ollut ennenkin kesähuoneena, mutta sinne oli alkanut hiljalleen kertyä kaikenlaista ylimääräistä säilytettävää... Nyt tein siitä selvää ja lisäksi purettiin vanhat viljansäilytystilat ja saatiin huoneesta siten kaksi kertaa suurempi. Tässä on vanha juttu kesähuoneesta: http://pajanette.blogspot.fi/2013/09/vallan-runollinen-kesahuone.html

Tällä kertaa tehtiin vähän iloisempi ja raikkaampi huone. Lapsia ajatellen. Heidän on mukava yöpyä huoneessa kavereiden kanssa.
Huone saatiin valmiiksi juuri kun omenapuut olivat kauneimmassa kukassa. Ikkunasta oli ihanat näkymät
 Niin, ja tehtiin ikkunatkin huoneeseen.  Osaan seinistä laitettiin vähän värillistä lautaa piristykseksi. Oliver teki ihan itse yhden seinämän. On jo osaava poika.
Tämmöonen huone tuli: 

  
 
 
 Celesten kanssa yövyttiin kahdestaan täällä ensimmäisinä. Mukavaa oli.
 
Luettiin illalla satuja ja aamulla Celeste sai heti kiivetä vinttiin leikkimään. 
 Aamiainen kesähuoneessa tietysti kuului asiaan.

 Mukavaa kun kesähuoneeseen voi laittaa juttuja mitä ei kotiin ehkä laittaisi. Laitoin kesähuoneeseen paljon tauluja joista tykkään, mutta joille ei kodista ole löytynyt sopivaa paikkaa. Luovuuden voi päästää valloilleen kun ei tarvitse harkita niin loppuun. Talossa ei viitsi ihan kokonaan villiintyä taulujen kanssa. Naulanreikiäkin tulee turhaan.


 
 
Kesähuoneen pikkukuistia pitää vielä hiukan kunnostaa, mutta ikkunat, verhot ja kukat paransivat ulkonäköä jo paljon. Pelargoniat olivat tähän tunnelmaan sopivat.

 
 Ihanat vaaleanlilat neilikat sopivat hauskan hyvin seinän kuluneeseen maalipintaan.

 Meidän Romeo on jo kaksivuotias. :)

Juhannukseksi ollaan kutsuttu meille minun sisarukset perheineen yöksi. Isommat lapset saavat yöpyä täällä ulkona. Kokko on jo tekeillä. Aikomuksena on laittaa puutarhaan oikein pitkä juhannusjuhlapöytä ja saunoa tietysti. Toivottavasti säät suosii. 

Mukavia kesäpäiviä toivotellen:Janette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat erittäin tervetulleita! :)